Akvarijske ribe

Atraktivne kombinacije barv, oblika telesa, način prehranjevanja, edinstvena skrb za zarod ali posebno socialno vedenje. Raznolikost rib je naravnost fascinantna.

V sodelovanju z enim največjih evropskih uvoznikov in specialistom za redke ribe – Aquarium Glaser – skušamo to raznolikost preslikati tudi v ponudbo rib. Med opisi rib na zalogi boste našli tako vrste, znane po čudovitih barvah, kot posebneže, ki imajo specifične načine obnašanja, razmnoževanja, ali kako kako drugače navdušujejo akvariste.

Za vse, ki iščete redkejše ribe, ki jih nimamo na zalogi, omogočamo možnost dobave rib po naročilu. Seznam, ki se praviloma spreminja vsak mesec, vsebuje več kot 2 000 različnih vrst rib. Seznama rib in ločenih afriških ostrižnikov najdete spodaj

Seznam rib po naročilu
seznam afriških ostrižnikov

Priporočamo, da ob nakupu rib zraven prinesete vzorec vode, na podlagi katerega lahko priporočamo ribe, ki jim voda v vašem akvariju (glede pH in trdote) najbolj ustreza. Če ne veste, katere ribe že imate, naredite nekaj slik ali krajši posnetek, s katerim bomo lahko indentificirali trenutne ribe ter predlagali optimalne sostanovalce.

Ni na zalogi

Acarichthys heckelii

19,90 

Aphyocharax anisitsi

2,90 

Aphyosemion striatum

6,50 

Aplocheilus lineatus

2,90 

Bakrena tetra

1,00 

Biserni nitkar

3,29 

Botia striata

5,90 

Bronasti somič

2,30 

Citronska tetra

1,19