Prehrana za kozice

CrustaHunter Chris Lukhaup je verjetno eden glavnih krivcev za veliko popularizacijo kozic v akvaristiki. Raziskovanje naravnih habitatov in spoznavanje biologije kozic so hitro pokazali, da malenkost spremenjena ribja hrana z logotipom kozice ne zadovolji vseh potreb. V želji po spremembi in ob sodelovanju s podjetjem Dennerle je Chris pomagal razviti široko paleto izdelkov, narejenih in namenjenih izključno kozicam. Pod blagovno znamko ShrimpKing tako lahko najdemo vrhunske hrane, minerale za osmozno vodo, minerale in humusne kisline v tekoči obliki ter podlage za kozice.

Kot osnovno hrano za kozice priporočamo uporabijo ShrimpKing Complete in ShrimpKing Mineral.

Kot dodatne, funkcijske hrane se lahko poleg zgornjih dveh osnovnih, dodaja ShrimpKing Color (poudari barvi rdeče in rumeno obarvanih kozic), ShrimpKing Protein (večji delež beljakovin za hitrejšo in boljšo reprodukcijo) in ShrimpKing Baby (kadar imamo zelo veliko mladih kozic).

ShrimpKing Artemia, Moringa, Algae in SnowPops ter Yummy Gum so posladki, s katerimi lahko pocartamo naše kozice, obenem pa jim še dodatno popestrimo jedilnik.

Poleg hrane v briketih, lahko občasno kozicam ponudimo suhe ali poparjene liste kopriv, poparjeno bučko, kumarico ter suhe liste bukve, črne jelše ali hrasta.

DR. BASSLEER BioFish food ShrimpStick

7,95