Led luči za akvarij

LED svetila za akvarij, imajo v primerjavi s klasično neonsko razsvetljavo dve prednosti: manjšo porabo energije (do 50 %) ter dolgo življenjsko dobo (sijalke je potrebno vsaki 2 leti zamenjati). Investicija v LED razsvetljavo se tako praviloma povrne že v 2 do 3 letih, življenjska doba svetil pa je med 15 in 20 let.

V ponudbi imamo LED svetila različnih proizvajalcev (JBL, Oase, EHEIM) in kakovostnih razredov.

EHEIM Classic LED so klasične LED konzole, namenjene manj zahtevnim uporabnikom. Svetloba je prilagojena zlasti manj zahtevnim rastlinam, kot so vodne čaše, Anubiasi, praproti ipd. V povezavi z krmilnikom, lahko uredimo počasno svitanje, mračenje ter spreminjamo moč osvetlitve.

Oase Classic LED so klasične LED konzole. V primerjave z EHEIM Classic LED so nekoliko močnejše, zato omogočajo gojenje tudi svetlobno nekoliko zahtevnejših rastlin.

EHEIM PowerLED+ so napredna LED svetila. Ob povezavi s krmilnikom lahko uredimo počasno svitanje, mračenje, spreminjamo moč osvetlitve, simuliramo vremenske pojave ter povežemo LED svetilo z drugimi napravami (elektromagnetni ventil, grelec, zunanji filter ipd.)

JBL SOLAR LED so napredna LED svetila, namenjena tako začetnikom, kot zahtevnejšim uporabnikom. Poln barvni spekter in visok PAR faktor omogočata gojenje najzahtevnejših rastlin. Zahvaljujoč spreminjanju moči osvetlitve lahko konzole uporabimo tako za osvetlitev akvarijev z nezahtevnimi rastlinami, kot močno zaraščenih rastlinskih akvarijev.  V povezavi s krmilnikom lahko uredimo počasno svitanje, mračenje, ter številne druge nastavitve.

 

JBL LED SOLAR Hanging

21,90 

EHEIM Classic LED

54,90 

EHEIM Classic LED Plant

64,90 

EHEIM Classic LED dimmer

49,90 
Ni na zalogi

EHEIM Classic LED Adapter

9,90 

Oase Classic LED

36,90 

Oase Classic LED adapter

9,90 

JBL LED SOLAR NATUR

99,90 

JBL LED SOLAR EFFECT

84,90