Led luči za akvarij

LED svetila za akvarij, imajo v primerjavi s klasično neonsko razsvetljavo dve prednosti: manjšo porabo energije (do 50 %) ter dolgo življenjsko dobo (sijalke je potrebno vsaki 2 leti zamenjati). Investicija v LED razsvetljavo se tako povrne že v 2 do 3 letih, življenjska doba svetil pa je med 15 in 20 let.

V ponudbi imamo LED svetila različnih proizvajalcev (JBL, Oase, EHEIM, Diversa) in kakovostnih razredov.

Diversa LED Expert spada med LED svetila srednjega kakovostnega razreda. Z ožjim svetlobnim spektrom so odlična izbira na nezahtevne akvariste, ki v akvarijih gojijo predvsem nezahtevne rastline (vodne čaše, anubiasi, praproti ipd.).

EHEIM Classic LED so LED svetila srednjega kakovostnega razreda. Z ožjim svetlobnim spektrom so odlična izbira na nezahtevne akvariste, ki v akvarijih gojijo predvsem nezahtevne rastline (vodne čaše, anubiasi, praproti ipd.).

Oase Classic LED so LED svetila višjega srednjega kakovostnega razreda. V primerjavi z Diversa LED Expert in EHEIM Classic LED so nekoliko močnejše, zato omogočajo gojenje svetlobno nezahtevnih, kot tudi nekoliko zahtevnejših rastlin.

JBL SOLAR LED so LED svetila namenjena najbolj zahtevnih uporabnikom. Barvi spekter je poln in omogoča uporabo v kakršni koli postavitvi, tudi v najbolj zahtevnih rastlinskih akvarijih. Povezava s krmilnikom omogoča spreminjanje intenzivnosti svetlobe in počasno svitanje ter mračenje.

EHEIM powerLED+ fresh daylight

134,90 

EHEIM powerLED+ fresh plant

144,90 

EHEIM powerLED+ napajalnik

29,90 

JBL LED SOLAR CONTROL

JBL LED SOLAR CONTROL

169,90 

JBL LED SOLAR EFFECT

84,90 

JBL LED SOLAR NATUR

99,90 

Oase Classic LED

34,90 

Oase Classic LED adapter

8,90