Ribniki

Uporaba vode in vodnih učinkov je človeštvu poznana že tisočletja. Ob pomirjujočem učinku vode so uživali že v antičnem Egiptu in Rimu, verjetno pa tudi v drugih antičnih civilizacijah.

Napredek biologije, ekologije ter tehnike, danes omogočajo praktično neomejene možnosti izgradnje vaše vodne oaze. V naši specializirani trgovini boste našli vse potrebne izdelke za gradnjo (folije, geotekstil, cevi) in filtracijo vrtnih ter plavalnih ribnikov (filtre, črpalke, filter material), fontane za različne vodne učinke (črpalke, vodometi), opremo za čiščenje in vzdrževanje (sesalci, mreže), kot tudi rastline, zdravila in hrano za KOI krape ter ostale ribniške ribe.

Ob izdelkih priznanih evropskih proizvajalcev, nudimo tudi strokovno svetovanje ter pomoč, tako pri izbiri izdelkov, kot tudi pri reševanju težav na terenu. Odgovore na najbolj pogosta vprašanja ter nasvete glede postavitve ribnika, izbire pravilnega filtra, ribniških rastlin ter o vzdrževanju ter reševanje težav (pojav alg in drugih nevšečnosti) najdete na našem blogu.