Kdo smo mi?

Ljubezen do akvaristike, veselje ob močenju komolcev ter razočaranje, ko se je bilo za večino stvari potrebno odpraviti preko meje, so bili glavni razlogi, da se je na jesenske dni leta 2014 porodila ideja o spletni trgovini z akvarijsko opremo.

Ob dobrem odzivu strank smo leta 2016 odprli še fizično poslovalnico, opremi in dekoraciji pa so se pridružile še ribe in drugi živi organizmi. Leta 2019 smo prevzeli edino slovensko karanteno akvarijskih rib, kar nam je omogočilo direktne uvoze akvarijskih organizmov iz različnih delov sveta.

Neprestano širjenje ponudbe ob hkratnem višanju obsega obiskov so postopoma nakazovali potrebo po večjih prostorih. Sanje smo uresničili leta 2020, ko smo se preselili na novo lokacijo.

ZASTOPNIKI BLAGOVNIH ZNAMK

Trgovinica

Trgovina se razteza na skoraj 300 m2 površine, s čimer smo postali največja trgovina za akvaristiko v Sloveniji. Na zalogi imamo različne akvarije (Oase, EHEIM), različno opremo, dekoracijo, pripomočke, preko 100 vrst različnih rastlin in med 100 in 150 različnih vrst rib.

Ob akvaristiki ponujamo tudi vso opremo za ribnike, folijo, pripravke. V zunanjem delu imamo široko ponudbo ribniških  rastlin in rib, vključno s KOI krapi različnih japonskih rejcev.

ODPIRALNI ČASI

Pon-pet: 10.00 – 18.00
Sob: 10.00 – 18.00
Nedelja in prazniki: zaprto

IMATE ZA NAS VPRAŠANJE, TE ZANIMA PONUDBA?