Pretočni filtri

V ponudbi imamo pretočne filtre za ribnike treh blagovnih znamk; Oase, Newa, Pontec.

Filtri proizvajalca Oase so izdelani v Nemčiji. Serija BioSmart se po kakovosti materialov in priložene opreme (črpalka, UV-C naprava) uvršča v višji kakovostni razred. Filtri se odlično obnesejo v manj in srednje obremenjenih ribnikih, njihova največja odlika pa je preprosto čiščenje.

Filtri proizvajalca Newa so izdelane v Italiji. Na voljo so v dveh serijah – Pratico in Purissimo. Filtri Pratico so klasični pretočni filtri srednjega kakovostnega razreda, primerni za manj obremenjene ribnike. Serija Purissimo je modularna z različnimi filter materiali. Primerna je za manj, kot tudi srednje obremenjene ribnike.

Filtri znamke Pontec so konstruirani v Nemčiji, izdelani pa v Aziji. Po kakovosti materialov in priložene opreme spadajo v srednje kakovostni razred ter so primerni za manj obremenjene ribnike.

Več podatkov o posameznem modelu najdete v opisu. Pri iskanju primernega filtra, si lahko pomagate z filtrom na levi strani, kjer izberete volumen ribnika. Za dodatno pomoč pri izbiri filtra nas lahko tudi pokličete oziroma pošljete sliko s podatki o ribniku na naš elektronski naslov.

Pri zagonu novega filtra oziroma ob zagonu na začetku sezone, priporočamo dodajanje koristnih bakterij, ki bodo poskrbele za kar se da hitro biološko aktivacijo filtra.

FiltoMatic CWS 14000

559,95 
-15%

Pontec MultiClear 15000

269,95  229,45 

Pontec MultiClear 8000

169,90 

Oase BioSmart 7 000

254,90 

Newa PRACTICO advance 7000

149,90